ŠTO SU UPUTE ZA ŽIVOT?

Moj treći samostalni one man show.
 
Materijal koji sam pisao i izvodio tijekom prve sezone LAJNAP comedyja, koja je trajala od rujna 2016. do svibnja ove godine, oblikovao sam u svoj novi one man show. I to treći po redu, uz “eGOCentrik” i “Stvarnost 2.0”, a znate kako kažu, “treća sreća najveća”.
 
U novoj predstavi fore su dodatno uređene i složene u cjelinu koja će vam pružiti nezaboravnih dva sata smijeha. A pritom sigurno i naučite nešto novo! Baš kao što sam ja naučio u više od 365 daana s LAJNAP ekipom na brojnim gažama. Prošli smo cijelu Hrvatsku dobrim i onim ne tako dobrim nastupima i s njima sam dodatno očeličio svoje materijale i izvedbu na pozornici.
“Upute za život” obuhvatit će sve anegdote, probleme, pitanja, veselja i nervoze s kojima se susrećemo u svakodnevici - od roditelja, preko školovanja i putovanja, do posla i starenja. Saznat će te zašto ne slati razglednice, može li se trčati sa škarama, zašto bi itko posjedovao auto na plin, kako je Hrvatska kupila lažne MiG-ove i čemu šminkanje prije odlaska na plažu…

RE-LIVE

Pogledaj kako je bilo na prijašnjim showovima.

DOĐI NA SHOW

Ulaznice možete nabaviti preko sustava Entrio.hr - ONLINE ili na PRODAJNIM MJESTIMA.
X