KOMIČAR GOC?

Dečko s kvarta - simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.
 
Stand-up komedijom sam se počeo baviti 2009. Prvi nastup je prošao katastrofalno. Imao sam tri fore od čega sam dvije loše ispričao, a treću zaboravio. No, svidjelo mi se i zagrizao sam. Iste godine u listopadu osvajam svoju prvu titulu mjesečnog pobjednika Otvorenog Mikrofona i počinjem nastupati s profićima. Sve ostalo je legenda. Sada, gotovo osam godina kasnije, nastupam kao dio Lajnap ekipe, koju čine Vlatko Štampar, Aleksandar Curač-Šarić i Tomislav Kozačinski Koza.
 
Iza sebe sada imam više od 700 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao sam u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjetim, a odradio sam i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Pričam engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to sam pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu i Budimpešti. Mogli ste me uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra.
Surađivao sam s HT-om kao ambasador kampanje "Doživi više", predstavljao sam Southern Comfortom kao veleposlanik branda na društvenim medijima, bio MC na Red Bullovim eventima, otvarao nove poslovnice LIDL-a, a često me možete uhvatiti kao domaćina Kviza općeg znanja u organizaciji FAK.hr-a. Kad narastem želim postati astronaut što mi je krajem 2013. umalo pošlo za rukom u Axe Apollo Space Academyju u Orlandu, FL, SAD.

ISKUSTVO

Godina za godinom, suradnja za suradnjom i nakupi se toga.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Pošalji poruku i saznaj sve što te zanima.


X