ŠTO JE STVARNOST 2.0?

Moj drugi samostalni one man show.
 
Meni stvarno drage fore koje dugo nisam izvodio, a nestrpljivo čekaju biti ispričane. Riječ je o materijalu koji sam pisao i izvodio sredinom svoje osmogodišnje karijere. Brusio sam ih i dorađivao brojnim nastupima, pokušajima i pogreškama, i na kraju uzeo najbolje i sve upakirao u svoj DRUGI one man show.
 
Ideje s kojima sam se igrao na pozornici kad sam iza sebe već imao višegodišnje iskustvo čine kostur ove predstave. STVARNOST 2.0 donosi drugačiji pogled na svakodnevicu koja se prvi pogled čini nezanimljivom i stresnom. Fore kojima ću vas nasmijati govore o zajedničkim životnim anegdotama iz moje perspektive u kojoj ćete se sigurno prepoznati. Dođite na drugu stranu stvarnosti.
Dva sata zabava pokrit će sve točke naše stvarnosti - standardno stresnih vožnji taksijem preko internetskog bon-tona i dalmatinskog dišpeta prema Zagrepčanima do malih stari koje nas vesele u životu poput Kinder Buena i Huga. Kako doživljavam odlazak u Bauhaus, zašto ne volim vožnju autobusima ili što sam mislio kad me nisu izvukli da igram Huga, saznajte u predstavi STVARNOST 2.0.

DOĐI NA SHOW

Ulaznice možete nabaviti preko sustava Entrio.hr - ONLINE ili na PRODAJNIM MJESTIMA.
X