ŠTO JE EGOCENTRIK?

Moj prvi samostalni one man show.
 
Nakon više godina nastupanja, fore su se nakupile, materijal segmentirao i rodila se predstava puna detalja iz svakodnevice za koje niste ni znali da vas mogu nasmijati. Otprilike dva sata pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti. A ponekad bude i dobro.
 
Skup je to meni najdražih fora s početka karijere, ideje s kojima sam po prvi put stupio na pozornicu i okušao se u stand-upu. Naravno, fore su redovito mjesečne servisirane, na svakih deset nastupa ponovo raspisane i testirane na svim terenima Hrvatske i regije. U gotovo pet godina od premijere "eGOCentrik" sam izveo 50ak puta, od SAX!a preko CZK u Čakovcu do HNK u Osijeku.
Što se dogodi kad na WC-u nestane papira? U čemu su Dalmatinci bolji od Zagrepčana? Kako izbjeći kontrolu u tramvaju? I kako žene komuniciraju preko društvenih mreže? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete čuti odgovor u "eGOCentriku". Topla preporuka ako patite manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti, kronične depresije ili jednostavno živite u Hrvatskoj.

RE-LIVE

Pogledaj kako je bilo na prijašnjim showovima.
X