UPUTE ZA ŽIVOT – Moj novi one man show

  UPUTE ZA ŽIVOT – Moj novi one man show

  “Draga ekipo,
  ponosno vam predstavljam svoj TREĆI one man show!
  Bila bi mi velika čast da uveličate PREMIJERU nove predstave – UPUTE ZA ŽIVOT!
  Vidimo se!”
  Goc

  ŠTO SU UPUTE ZA ŽIVOT?

  Rijek je o materijalu koji sam pisao i izvodio tijekom prve sezone LAJNAP comedyja, koja je trajala od rujna 2016. do svibnja ove godine. U tom smo periodu Lajnapovci i ja nastupili s čak četiri Epizode (svaka Epizoda je potpuno novi tekst) koje sam sada oblikovao sam u svoj novi one man show. I to treći po redu, uz “eGOCentrik” i “Stvarnost 2.0”, a znate kako kažu, “treća sreća najveća”.

   

  U novoj predstavi fore su dodatno uređene i složene u cjelinu koja će vam pružiti nezaboravnih 90 minuta smijeha. A pritom sigurno i naučite nešto novo! Iskreno jedva čekam da vam prezentiram što sam pripremio u novom showu jer sam stvarno zadovoljan svojim radom u proteklih godinu dana i već sada mi se čini da će mi “Upute” postati najdraži one man.

  “Upute za život” obuhvatit će sve anegdote, probleme, pitanja, veselja i nervoze s kojima se susrećemo u svakodnevici – od roditelja, preko školovanja i putovanja, do posla i starenja. Saznat će te zašto ne slati razglednice, može li se trčati sa škarama, kako je Hrvatska kupila lažne MiG-ove i čemu šminkanje prije odlaska na plažu… No, da vam ne otkrijem previše. 🙂

  DOBRO, DI I KADA?

  Premijera “Uputa” će se održati 14.11. u popularnom zagrebačkom klubu Sax! u Palmotićevoj 22. Početak same predstave je najavljen za 20 sati, no poznajući sebe baš tad ću morati na WC pa ćemo krenuti minutu-dvije kasnije.

  Ulaznice po cijeni od 40 kuna (50 kuna na dan) možete nabaviti preko sustava Entrio.hr i to na OVOM LINKU, ili na prodajnim mjestima Entrija u užem centru Zagreba – popis se nalazi ovdje:

  Dancing Bear
  Gundulićeva ul. 7

  Aquarius CD shop
  Varšavska 13

  Croatia Records
  Bogovićeva ulica 5

  Rockmark
  Berislavićeva 13

  Tvornica Kulture
  Šubićeva 2

  NLK Kiosk – Branimir Centar
  Kneza Branimira 29

  Aquarius CD shop – Branimir
  Kneza Branimira 29

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  X